In de media: Heftruckterminal bij onze klant Sator

In de media: Heftruckterminal bij onze klant Sator

Bij het programma de Barometer van RTL-Z is een kort filmpje uitgezonden over het gebruik van onze heftruckterminal DLT-V72 bij onze klant Sator. Sator gebruikt al geruime tijd onze heftruckterminals. Zij levert automotive onderdelen en gereedschappen. Vanuit 10 magazijnen in de Benelux en Frankrijk vertrekken elke dag ruim tienduizenden artikelnummers, die dezelfde dag nog geleverd worden in één van hun 85 grossiersvestigingen of bij één van hun 180 grossierspartners. Met als eindbestemming het autobedrijf. Het logistieke proces bij Sator is dan ook van cruciaal belang om de materialen just-in-time te leveren. Lucien Verbrugge van Sator laat u een kijkje nemen in huis en legt uit hoe hierbij de Advantech-DLoG Terminals zijn ingezet.

Referenties

Al meer dan 10 jaar werken met de terminals van DLoG aan de productielijnen. Rede om ook onze heftrucks te voorzien van deze robuuste computers.

Royal Sanders

Onbedoeld hebben we de heftruckterminals van DLoG getest door een botsing van de hoogwerker met de sprinklerinstallatie. Alles onder water, heftruck kapot en de DLoG terminal werkt nog steeds. Een betere test kun je niet hebben!