DLoG

Al meer dan 20 jaar experts in industriële computers.

DLoG B.V. doet de verkoop en ondersteuning van de robuuste Mobiele Computers met Touch Screen van het merk Advantech-DLoG in de Benelux. Dit merk vindt zijn oorsprong in Duitsland en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen voor de Industriële en logistieke markt. Om de continuïteit te waarborgen is de Duitse fabrikant sinds 2010 onderdeel van de Advantech groep.

Al meer dan 20 jaar wordt samengewerkt met de beste leveranciers voor de benodigde onderdelen, zoals elektronica, behuizing en touchscreens. Met deze leveranciers wordt nauw samengewerkt op het gebied van Research & Development om zo met steeds vernieuwde producten op de markt te komen die voldoen aan de gewenste eisen van de afnemers.

Wat maakt onze producten zo uniek?

Roepen dat je voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen kan iedereen. Maar wij tonen dat ook graag aan door bedrijven eerst met onze producten te laten testen. Daarnaast nodigen wij hen graag uit om bij onze klanten in huis te gaan kijken hoe zij onze producten ervaren. Maar wat maakt het merk Advantech-DLoG nog meer uniek? Hoe komt het dat onze producten zo robuust zijn en hoe kunnen wij dat garanderen?

  • Samenwerking tussen Taiwan en Duitsland zorgt voor een perfecte mix van efficiency en kwaliteit.
  • Er wordt altijd gekozen voor de beste onderdelen en niet voor de op één na beste.
  • De eindproducten worden op verschillende kwaliteitsnormen extern getest en gecertificeerd.
  • De producten doorlopen in eigen testomgeving nóg extremere omstandigheden met aantoonbaar positief resultaat.

Een aantal voorbeelden van kwaliteitsnormen waar de producten aan voldoen:

IP classificaties:
De producten voldoen aan de IP 66 norm, dat wil zeggen volledige bescherming tegen stof en beschermd tegen waterstralen met hoge druk (100 liter per minuut) uit alle richtingen. In huis test met 200 liter per minuut doorstaan.

Extreme temperaturen
De computers zijn bestand tegen temperaturen van -30 tot +50 °C (-22 tot +122 °F). Zo worden onze computers ook veel gebruikt op heftrucks in vrieshuizen waar producten opgeslagen moeten worden onder een temperatuur van -20 graden Celsius voor de houdbaarheid.

IK classificaties van de touchscreen:
Onze touch screens voldoen aan de norm IK-08: De IK-waarde geeft de mate van slagvastheid, oftewel in het geval van IK-08 weerstand tegen inslag van 5 Joule. (Bestand tegen de impact van een object van 1,7kg gegooid op een afstand van 29,5cm)

Constante schokken en trillingen
Last but not least: hoe beschermd zijn onze robuuste computers tegen schokken en trillingen? Uiteraard heel belangrijk voor mobiele toepassingen in heftrucks, kranen, straddle carriers of wagens in de mijnbouw. Onze computers voor mobiel gebruik zijn gecertificeerd aan de norm Class 5M3, dat wil zeggen krachten van 10,5 g gedurende 4,5 uur. Ter vergelijk: een straaljager gaat maximaal tot 7g. In eigen testomgeving test doorstaan van maar liefst 22,5 g gedurende 15 uur.

Referenties

Fruity Pack

Al meer dan 10 jaar werken met de terminals van DLoG aan de productielijnen. Rede om ook onze heftrucks te voorzien van deze robuuste computers.