ICT & Logistiek beurs 2019

ICT & Logistiek beurs 2019

ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt u een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Met uw ICT & Logistiek registratie heeft u ook toegang tot Logistica en alle seminars.

Thema 2019: Smart Warehousing
Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.

De ICT & Logistiek beurs vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht op 5, 6 en 7 november 2019

Ga hier naar de website van de ICT & Logistiek beurs en registreer gratis

Referenties

Fruity Pack

Al meer dan 10 jaar werken met de terminals van DLoG aan de productielijnen. Rede om ook onze heftrucks te voorzien van deze robuuste computers.