Introductie van de nieuwe DLT-V73 serie

Introductie van de nieuwe DLT-V73 serie

Met genoegen kondigen wij de nieuwe DLT-V73 serie aan, de volgende generatie robuuste Vehicle Mount Terminals (VMT), gericht op industriële toepassingen zoals magazijn- en havenbeheer, zware machineoperaties en productie.

Meer efficiëntie met een compact ontwerp en verbeterde touchscreenfunctionaliteit
De ruimte in autocabines wordt steeds krapper door de toevoeging van elektronische apparaten en beeldschermen. De DLT-V73 is 40% kleiner dan voorgaande modellen. Het compacte ontwerp van de behuizing en de uitstekende verhouding tussen scherm en behuizing zorgen ervoor dat het apparaat zelfs in zeer compacte voertuigcabines kan worden geïnstalleerd, terwijl het toch een groot scherm biedt zonder het zicht van de bestuurder te blokkeren. Deze eigenschappen zorgen samen voor een flexibele installatie en een verhoogde rijveiligheid. Verder heeft de interface 12 bedieningstoetsen die geprogrammeerd kunnen worden als functietoetsen om programma’s te starten en te bedienen.

Lees meer over de nieuwe DLT-V73 serie

Referenties

Fruity Pack

Al meer dan 10 jaar werken met de terminals van DLoG aan de productielijnen. Rede om ook onze heftrucks te voorzien van deze robuuste computers.