DLT-V72 Facelift-serie gelanceerd voor verbeterde prestaties

DLT-V72 Facelift-serie gelanceerd voor verbeterde prestaties

Hetzelfde robuuste ontwerp met ondersteuning voor meerdere besturingssystemen en software met toegevoegde waarde

De nieuwe DLT-V7210 en DLT-V7212 Facelift-modellen zijn uitgerust met de iconische rode lijn door het voorpaneel. Dit betekent dat alle terminals van de DLT-V72 Facelift-serie hetzelfde ontwerp hebben als de rest van de DLT-V72-serie voor een uniform en sterk merkimago. Bovendien zijn alle modellen 5M3 gecertificeerd voor schok- en vibratietolerantie, IP66-gecertificeerd voor water- en stofbestendigheid (met uitzondering van DLT-V7210 K / KD, die IP65-gecertificeerd is) en gebouwd met een IK08-gecertificeerd touchscreen voor hoge duurzaamheid. Aangedreven door een Intel® Atom ™ E3845 quad-core processor, levert de DLT-V72 Facelift-reeks uitstekende computerprestaties en ondersteunt meerdere besturingssystemen, waaronder Windows, Android en Linux, voor eenvoudige systeemmigratie. Om een ​​snelle en gestroomlijnde implementatie mogelijk te maken, is de Advantech DLT-V72 Facelift-serie gecertificeerd voor verschillende externe value-added software oplossingen, waaronder de SOTI-oplossing voor beheer van mobiele apparaten en het Navis N4-terminalbesturingssysteem.

Verbeterde draadloze communicatie en roaming

De DLT-V72 Facelift terminals zijn geüpgraded om WLAN (IEEE 802.11 ac / a / b / g / n), WWAN (LTE, UMTS, HSPA +, GSM, GPRS, EDGE) en Bluetooth 4.2-communicatietechnologieën te ondersteunen en om te zorgen voor een superieure connectiviteit voor real-time communicatie en ononderbroken datatransmissies. Het nieuwe WLAN-stuurprogramma in combinatie met een SparkLAN draadloze WLAN-kaart optimaliseren roaming-prestaties voor naadloze WiFi-roaming. Bovendien kunnen DLT-V72 Facelift-terminals worden voorzien van LTE-technologie waarmee LTE-gebaseerde applicaties op buitenterreinen in diverse sectoren ondersteund worden, waaronder sectoren zoals de havens, airports, landbouw en de sector voor energieopwekking. Desgewenst kunnen de terminal worden voorbereid om later alsnog te voorzien van externe antennes, mocht dit nodig zijn door veranderde omstandigheden op het buitenterrein of bij aanschaf van nieuwe voertuigen met warmte werend glas.

Verschillende modellen om te voldoen aan verschillenden industriële eisen

Hoewel eindgebruikers meestal de voorkeur geven aan een groot scherm voor een heldere leesbaarheid, is veiligheid een belangrijke overweging bij het ontwerpen van industriële computers. Om obstakels voor het zicht op de weg te minimaliseren, heeft de Advantech DLT-V7212 P + een compact 12-inch beeldscherm met dunne rand om ervoor te zorgen dat de terminal het zicht van de bestuurder niet blokkeert.

Voor toepassingen waarvoor toetsenbordinvoer is vereist, biedt de DLT-V7210 KD van Advantech een 10-inch breedbeeldscherm met volledig 55-cijferig en numeriek toetsenblok voor efficiënte gegevensinvoer. Naast een robuust P-CAP-touchscreen zijn alle DLT-V72 Facelift-serieterminals uitgerust met unieke firmware waarmee het P-CAP-touchscreen ook met handschoenen bediend kan worden. De DLT-V7210 KD van Advantech is de eerste terminal die een P-CAP touchscreen met scherm-defroster biedt, waardoor het ideaal is voor zelfs de zwaarste koude opslagomgevingen. Voorheen kon dit alleen met resistive touch, welke gevoeliger is voor slijtage.

Belangrijkste kenmerken

  • 1 / 10.4 / 12.1 “kleuren TFT-scherm met impact-tolerant, slijtvast touchscreen
  • Intel® Atom ™ E3845 quad-coreprocessor
  • Ondersteunt Windows 10 IoT, WES7, Windows 7 Pro, Linux en Android
  • Gecertificeerd voor SOTI en Navis N4 3.6-software
  • Resistive of P-CAP touchscreen (met verbeterde ondersteuning voor bediening met handschoenen)
  • DLT-V7210 KD-model biedt een P-CAP touchscreen met defroster voor betrouwbare werking bij extreem lage temperaturen onder het vriespunt.
  • WLAN (IEEE 802.11 ac / a / b / g / n), WWAN (LTE, UMTS, HSPA +, GSM, GPRS, EDGE) en Bluetooth 4.2-technologieën bieden superieure connectiviteit voor real-time communicatie en ononderbroken gegevensoverdracht
  • IP66 / 65-classificatie, 5M3-certificering voor schok- en vibratietolerantie en een breed temperatuurbereik (-30 ~ 50 ° C / -22 ~ 122 ° F) zorgen voor geschiktheid voor industriële toepassingen

Referenties

Fruity Pack

Al meer dan 10 jaar werken met de terminals van DLoG aan de productielijnen. Rede om ook onze heftrucks te voorzien van deze robuuste computers.