De UTC-Serie is toegevoegd aan ons assortiment: De solide “signage-PC” met een robuust touchscreen

De UTC-Serie is toegevoegd aan ons assortiment: De solide “signage-PC” met een robuust touchscreen

Industriële all-in-one touch-computer; touchscreens uiteenlopend van 10” tot en met 42”

Deze robuuste, geluidloze computers zijn met hun compacte design inzetbaar voor zeer veel verschillende toepassingen. De UTC-serie heeft de ideale functies voor gebruik in alle productie- en logistieke omgevingen. De computers zijn zeer robuust(IP66) en ontworpen voor permanent gebruik.

Daarnaast hebben de UTC’s gestandaardiseerde interfaces voor snelle verbinding, geavanceerde communicatiefuncties en zijn ze zeer makkelijk te voorzien van randapparatuur zoals RFID, NFC, barcode scanners en camera’s. De UTC-s kunnen ook gemakkelijk worden omgeschakeld van liggend naar staand formaat, waardoor elke werknemer zijn display-opstelling precies volgens zijn eigen werkprocedures kan aanpassen.

In de retail zijn de UTC’s uitermate geschikt als interactieve informatie displays in de winkels. In de logistieke markt kom je de UTC tegen bij de laaddocks voor de laatste controle van de goederen. Daarnaast worden deze computers met multi-touch display veel gebruikt bij pakstations om het logistieke proces flexibel te kunnen ondersteunen.

Ruime keuze

Naast de ruime keuze uit de schermgrootte, kent de UTC meerdere varianten:

  •  Verschillende processoren
  •  Kunststof (UTC-300 serie) -of aluminium behuizing (UTC-500 serie)
  •  Resistive of Capacitive touchscreen

Onder Producten hebben wij als voorbeeld de UCT-515 toegevoegd.

Wilt u informatie over een voor u geschikt UTC? Neem gerust contact op via:

+31 (0) 499 551 800
info@dlog.nl

Bekijk ook het deze video over de UTC:

Referenties

Fruity Pack

Al meer dan 10 jaar werken met de terminals van DLoG aan de productielijnen. Rede om ook onze heftrucks te voorzien van deze robuuste computers.