Veelgestelde Vragen

Tegen welke omstandigheden zijn onze industriële computers bestand?

De industriële computers van Advantech-DLoG worden in veel verschillende extreme omgevingen toegepast. Iedere omgeving heeft zo zijn specifieke eisen. Denk bijvoorbeeld aan een houtzagerij waarbij heel fijne houtdeeltjes in de lucht komen. Deze mogen uiteraard niet in de computer komen. In de voedingsmiddelen industrie moeten de computers volledig waterdicht zijn aangezien productielijnen met hoge drukspuiten gereinigd worden. Hiervoor zijn de zogenoemde IP classificaties opgesteld.

De Advantech-DLoG DLT-V72 serie de Advantech-DLoG DLT-V83 serie voldoen aan de IP 66 norm, dat wil zeggen volledige bescherming tegen stof en beschermd tegen waterstralen met hoge druk (100 liter per minuut) uit alle richtingen. Hiermee kiest u dus voor een echte robuuste industrie computer.

In warehouses is meer van belang dat de heftruck PC’s bestand is tegen schokken en trillingen. De DLT-V72 serie en DLT-V83 serie van Advantech-DLoG zijn gecertificeerd aan de norm Class 5M3, dat wil zeggen krachten van 10,5 g gedurende 4,5 uur.

Daarnaast is het van belang dat onze mobiele computers en industriële PC’s voorzien zijn van een touchscreen die tegen een stootje kan. Onze touch PC’s voldoen aan de norm IK-08: De IK-waarde geeft de mate van slagvastheid, oftewel in het geval van IK-08 weerstand tegen inslag van 5 Joule.

Dan zijn er nog voorbeelden denkbaar waarbij de touchscreen computers bestand moeten zijn tegen extreme temperaturen.
De DLT-V72 serie de DLT-V83 touchscreen computers zijn bestand tegen temperaturen van -30 tot +50 °C (-22 tot +122 °F). Zo worden de Advantech-DLoG robuuste mobiele computers ook veel gebruikt op heftrucks in vrieshuizen waar producten opgeslagen moeten worden onder een temperatuur van -20 graden Celsius voor de houdbaarheid.

Hieronder alle types die voldoen aan de normeringen IP66, IK08 en class 5M3 en tevens geschikt voor gebruik in omgeving van-30 tot +50 °C (-22 tot +122 °F):

  • DLT-V7210R
  • DLT-V721oP
  • DLT-V7210K
  • DLT-V7212R
  • DLT-V7212P
  • DLT-V7212P+
  • DLT-V8310C
  • DLT-V8312C

Natuurlijk hoeft niet voor alle situaties gekozen te worden voor extreem robuuste industriële PC’s. Hiervoor zijn de Semi-rugged of semi-ruggedized PC’s op de markt gekomen. De Advantech-DLoG UTC serie is hiervoor de perfecte all-in one industrie PC, geschikt voor aan pakstations in warehouses, plaatsing bij laaddocks of in Winkelcentra en retail-outlets.

Referenties

Fruity Pack

Al meer dan 10 jaar werken met de terminals van DLoG aan de productielijnen. Rede om ook onze heftrucks te voorzien van deze robuuste computers.